Merkúr-Neptun együttállás

NEPTUN-MERKÚR EGYÜTTÁLLÁS HALAKBAN
Ha a napokban furcsaságok történtek veled, mondjuk félreértettél valamit te vagy más, vagy elfelejtkeztél valamiről, vagy elhagytál valamit, s ez bosszúságot okozott, vagy megakadt valami ügyed a rossz kommunikáció miatt, vagy valaki direkt bénán kommunikált veled, és kifakadtál, vagy bennragadtál egy dugóban az utakon, vagy leállt a honlapod, rajtad kívülálló okokból, stb, az az április első hetéig tartó Neptun és Merkúr együttállásának hatása. Igy lesz még 1-2 hétig. Mindez Halakban. Legyünk a napokban körültekintőbbek. Lassítsunk. Az égiek tesztelik a tisztánlátásunkat, a ‘lélek’-jelenlétünket.
Kitartás…:)
Mai példám:
Ebédszünet, rohanás a postára, egy küldeményért, farzsebembe gyűröm a cetlit, amiért cserébe majd megkaphatom a postán a csomagot. A posta előtt még elszaladok a szelektív hulladékgyűjtőhöz. Elrendezem a cuccokat, jé, egy papíros kiesett az egyik kupacból, fogom, felveszem a földről és bedobom a papíros kukába.
Agárdi posta:
Nincs a farzsebemben a cetli. Homlokomra csapok, nahát (Neptun), azt dobtam a kukába. Elmesélem a postán aztán a szimpi agárdi postáskisasszonynak, és nagyot nevetünk. Kezdené keresni a csomagot, mire kiderül, hogy én már nem Agárdon, hanem Gárdonyban lakom, ja, tényleg:), ezért a gárdonyi postán landolt a csomag. Megint nagyot nevetünk, félreértés, félreértés (ott akkor eszembe jut a Merkúr-Neptun együttállás)….
Fogom magam, beülök az autóba, a cetli nélkül és irány a gárdonyi posta. Van egy furi érzésem, hogy itt más lesz.
Gárdonyi posta:
Viccelődve… (mint Agárdon) elmondom a postáskisasszonynak, nincs cetlim, bedobtam a kukába, de van személyim és lakcímkártyám. A hölgy azt hiszem csak erre várt egész nap, hogy valakit nagyon-nagyon megbántson. Elkezd engem szidni, folyamatosan mormolja az orra alatt, ez nem lesz meg, hogy képzelem, hogy…, a cetli kell, és amúgy is melyik napon, és amúgy is, nincs csengőnk, és neki amúgy is elege van, és amúgy is…
Kezd bennem el-fogyni valami… Azt hittem olyan udvarias lesz, és mosolygós és kedves, mint az agárdi postáskisasszony. Tévedtem. Visszajön és kategorikusan azt mondja, nem találja (és pont). Na, akkor elpattan bennem, ami soha nem szokott.
Ezt valószínű érzi mindenki a postán, az összes többi hölgy a többi ablaknál, mert mindenki lázasan elkezdi keresni a csomagot. Az egyikük a postavezető… 10 másodperc múlva ott a kezemben a csomag. A postáskisasszony még mindig ontja rám a rontó, ártó szavakat, energiákat.
Próbálom neki elmagyarázni, hogy semmi különös igényem nem volt, amikor beléptem a posta ajtaján, csak, hogy segítsenek, és semmiképpen ne hátráltassanak, hisz ez a dolguk.
Azt mondja, … tegyek panaszt a postavezetőnél, mivel ő pont ott áll, azon nyomban panaszt is teszek.
De nem megy át. Az öt postáskisasszony azzal zárja le, hogy nem volt nekem szimpatikus a postáskisasszony, és ezért borultam ki. Mert tényleg kiborultam, ugyanis ők nem tudhatták, hogy a Neptun Merkúr pont rajtaáll a Holdamon:) Az meg a teljes érzelmi cunami, mint, amikor megnyomnak rajtad egy gombot. És pont azt, ami neked fontos. Mert itt baromira nem a csomagról volt szó, hanem valami másról.
Beülök az autóba, és ellepnek az emlékek, helyzetek, párbeszédek, találkozások, innen-onnan. És igen, kétfajta ember van. Az, aki érti, mi az emberség, és az, aki nem.
(Neptun-Merkúr együttállás Halakban)

One Reply to “Merkúr-Neptun együttállás”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s