A sodrás – 2019

Többekkel beszélgettem az elmúlt hetekben, akik arról számoltak be, hogy valamely életterületükön ez évben hihetetlenül felszabadultak. Hogy már szinte nem is emlékeznek régi önmagukra. Egy dolog közös mindannyiukban: hogy mertek változtatni, kiszállni a megfelelés korlátaiból, hinni abban, ha mintát törnek, abból nem lehet baj, s, ha el is bizonytalanodtak olykor, merték a saját egyediségüket vállalni, s képviselni is odakint a külvilágban, s saját belső utukon is.

5fbd6b0027a99e414e2ab394eabf833a.jpg

Kicsit olyan ez az év, mint egy vadvízi evezés kezdőknek. Az erős sodrás miatt (PLUTÓ/SZATURNUSZ BAKBAN) kiszállni nem lehetséges. Fogalmunk sincs, mi vár ránk. Minden egyes zuhatagnál kérdéses, hogy megmaradunk-e egyáltalán. Kaland is, mert erősen feszegetjük a határainkat. Minél tovább érünk a túrán, annál erősebb bennünk az érzet, hogy ez sikerülni fog😃. Olykor már a tájat is látjuk, s elveszünk a szépségében (NEPTUN HALAKBAN), nem csak küzdünk a habokkal. Aztán a sok zuhatag után egy csendes öbölbe jutunk. Hátunk mögött sok szorongás, félelem. Már nyomuk sincs. Fellélegzünk. És úgy véljük, megérte. (JUPITER NYILASBAN)🙏
Sokaknál a túrának még persze nincs vége. Zajlik. És nagy eséllyel a Szaturnusz és Plutó együttállásával fog kulminálni. Ami jövő év eleje. Addig érdemes megnézni, hol nem komfortos, és ott változtatni.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s