Újhold Vízöntőben

Újhold 01.24.

http://www.barnabeata.com

Az évtized első hónapja teli van transzformatív égi eseményekkel, olyanokkal, amelyeknek földi megfelelőit könnyen fellelhetjük az életünkben idelent. Erős belső és külső változások zajlanak. Aminek ezen a ponton már szinte lehetetlen ‘ellenállni’ a két nagy sorsbolygó erős együttállása miatt, ami egy prés, ami egy nyomás, de mindez azért, hogy hagyjuk a meghaladottat, s térjünk új utakra. Általában azért nem tesszük meg ezt olykor, mert félünk, hogy nem lesz új.

Ez zajlik a kollektívben is, és egyéni szinten is. Ami nem könnyű. Bennünk az érzete annak, ami felé tart a világ, s annak minden felelőssége; s az is, ami felé tartunk Mi egyéni szinten, annak minden felelősségével.

Egyik ilyen esemény lesz a ma beálló Újhold Vízöntőben. Érdemes megvizsgálni az Újhold kapcsán, ami mindig kezdet, új kezdet: a Vízöntő jeggyel analóg szabadság témáját, hol merevedtünk bele egy mintába, pedig könnyen átbillenhetnénk valami újba, valamibe, ami megreformál minket, az egész életünket, a valóságunkat.

A valóság is téma most erősen a Bak energiákkal a háttérben, s a belső folyamataink, érzéseink, megérzéseink a Holddal/Nappal nehéz fényszögben álló Uránusszal még nyomatékosabbá teszik az előttünk álló hónapban az uránuszi témákat. Reform, megújulás, új ötletek, új hozzáállás, szabadságvágy, függetlenségben meglelt öröm, lojalitás önmagunkhoz, annak felismerése, miben vagyunk egyediek, s annak felvállalása.

VÉNUSZ Halakban jár, és a NEPTUN is: kapunk további segítséget ahhoz, hogy ne csak azt vegyük észre, ami az anyagban megvalósul, hanem azt is, amelyet mindeközben a lélek elér…

A lelkünk finomra hangolása zajlik…
Ha lehet, ne álljunk ellen neki.

“Az önismeret a végtelenig tágítható.”
(Daubner B.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s