Bak Újhold (2020.01.13.)

Nem akármilyen Újhold ez most. Teli van eseménnyel odafent…

És, mint sokszor már, visszautalnék 2020 januárjára, amikor éppen ezen a fokon, a Bak jegy 23. fokán állt a Szaturnusz-Plutó együttállás, ami a tavalyi transzformatív energiák gyújtópontja volt. A Plutó már a 24. fokon áll. De együttállásban van az év első Újholdjával. Újhold új kezdet, mint tudjuk, de a Plutóval együtt ez méginkább nyomatékosan igaz.

Ugye, a Plutó az, amely nem finoman, hanem erős, drámai eszközökkel hozza meg a változást, ebből kaptunk a tavalyi évben sokat. Ebből az újba átfordító energiából tehát sokat hordoz ez az Újhold, olyan pont ez most amikor (talán mondani sem kell, hisz mindenki érzi), erősen velünk, hogy mit tanultunk a tavalyi extrém energiák közepette, az abban meglelt értékek nyomán hogyan tartsunk tovább, ez most nagyon fontos, ennek adjunk energiát.

A Plutó egyik leckéje volt, mit kell elhagynom, elengednem ahhoz, hogy áthuzalozhassam, az életem, s olyanba lépjek végre, ami tükrözi a lényegem, mi volt a ‘terv’ velem. Ebben segít ez az Újhold erősen. Erről majd még részletesen írok a blogomon, hogy mi zajlik még, mert ne feledjük mindezzel párhuzamosan, az Uránusz/Mars már aktívan társalog a Szaturnusz/Jupiterrel, vagyis hogyan tudok egy magasabb tudatosságba lépni, úgy, hogy konkrét lépéseket teszek, minden eszközzel a felé, hogy ezen a pontján az életemnek mit érek, s mi nekem az érték.

Nem könnyű energetika ez most, de szép lassan az elkövetkező hetekben kibomlik…, hova visznek még az erős Vízöntő energiák, a kifelé a komfortzónánkból még mindig a levegőben… Ez az Újhold ebben segít. Ne vissza, hanem előre tartsunk mindenáron…, bármi is jön szembe, ez most egy nagyon progresszív időszak.. Legyünk mi is azok…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s