Oroszlán Telihold (2021. 01.28.)

Hamar elszaladt a január, de az utolsó napok is tartogatnak erős asztrológiai állásokat. Ezek egyike a ma beálló Oroszlán Telihold. Hatalmas feszültség, feszület az égen, merthogy a Marssal (s kissé Uránusszal) mind a Nap, mind a Hold kvadrátban mindeközben. Plusz, a Nap éppen együtt áll a Jupiterrel. A Telihold erejét sokasítva.
Tavaly ugye toporogtunk, nem sokat tudtunk haladni a dolgainkkal. Ez az év más lesz. Kulcsszó egész évben a változás, a gyorsulás. Olyan jellegű energiák velünk, hogy visszafelé nem, csak előre tudunk. Ami persze hordozhat magában kellő feszültséget is. Amit tanultunk az elmúlt évek erős Bak energiáival, azt most kénytelenek vagyunk/leszünk használni, s mint egy vadvízi evezésen, csak tartani előre, és mindeközben mindig gyorsan dönteni, de a döntéseinknek most már hordoznia kell azt a tudást, ami birtokunkban, avagy, hogy bízzunk magunkban, és abban, amit talán most már érzünk, hogy mi lényeges nekünk, mi a lényegünk.
Ez a Telihold azzal, hogy a Marssal is kapcsolódik, ami tudjuk, beaktivál könnyedén bármit, a jövőbeli énünk felé lök tovább minket. Ezekben a napokban ez velünk. Komfortzónából ki, ismeretlenbe be. A Bika Mars persze nem egy Kos Mars, lehet nem két nap alatt, de átüti rajtunk, hogy lépjünk, változzunk, erővel…
A Jupiter-Nap Vízöntőben kihangsúlyozza a témát (12 évben egyszer van így, hogy ebben a jegyben állnak együtt), hogy meglássuk, megértsük miben vagyunk egyediek, s elő is vegyük, és mindenáron képviseljük.
A Hold Oroszlánban a Szív területét is aktiválja. Ott most lehet erős…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s