Hat bolygó Vízöntőben

Most értünk oda, hogy hat bolygó Vízöntő jegyében sorakozik (Hold, Nap, Merkúr, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz). Holnap itt az Újhold, ugyancsak ezzel a felállással. Gondoljunk bele tavaly december végéig sehol nem volt ez a Vízöntő dominancia az égen. Aztán belépett a Szaturnusz és Jupiter, és ezzel elindult egy minőségi váltás, aminek gyújtópontja ez a holnapi Újhold lesz részben.

Mivel az egymás mellett sorakozó bolygók, mind az Uránusszal, mind a Marssal kapcsolódtak az elmúlt napokban, hetekben, vagy kapcsolódnak, és egyesek fognak kapcsolódni még többször ez évben (pl Szaturnusz, Jupiter). A tematika túlnyomóan az most, hogy a tavaly elindult dominóként felborulni látszó rendszerek, széthulló struktúrák tovább bomlanak, most másképp, akár hirtelen, ezzel szemben elindul egy tudatosodás, egy új nézőpont, amely már tevékeny (hisz a Vízöntő egy szilárd jegy) odakint. És természetesen egyéni szinten is ez zajlik.

Keressük a biztonságot, de most ennek fogalma, minősége részben átalakul. Megértjük, hogy az a legnagyobb biztonságunk, ha lényegünket adjuk vagy a szerint tudunk élni, haladni. Tükörbe nézés. Kilépés a komfortzónából. Változás, aminek sokszor ellenállunk (nem hisszük, hogy ez mindig is velünk volt, pedig igen), kifordít, átalakít, új felismeréseket hoz, elengedésre kényszerít egy-egy helyzet, s a felé tol, hogy, ami 2018-ban elindult finoman, az Uránusz Bikába lépésével, vagyis, hogy átalakul az anyagi síkon minden, s a stabilitás lényegében más értelmet nyer. A stabilitást, integritást csak mi tudjuk megteremteni magunknak. Abból tudunk erőt nyerni aztán, azzal tudunk hozzáférni a belső erőforrásainkhoz. A stabilitás megteremtése saját felelősségünk (a Szaturnusz Vízöntőben még mindig előtérben tartja az egyéni felelősség leckéit). Átalakul a biztonság fogalma a bolygón is. Új megközelítések, új technológiák születnek, új mozgalmak. Átalakulhat most egyes életterületünk.

Most sokaknak kell magukból táplálkozniuk új helyzetekben, s bízni, minden rendben lesz. Bármi esik meg mostanában, ami szokatlan és új, a fenti bolygóállásokkal, az átrendeződés, upgrade. Értünk. Univerzálisan is változásban vagyunk, és egyéni szinten is. Látunk sokakat, akiknek épp most ért be az elmúlt évek munkája, és már léphettek/léphetnek magasabb szintre, vannak, akik még munkában, és nem tiszta mi lesz az új minőség, vannak, akik a komfortzónát választják, és óvatosabbak, azoknak lassabb lesz a változás vagy elenyésző.

Ami most fent, a felé visz minket, hogy megújuljunk. Van, akinek ez fájdalommentesen sikerül, van, akinek ez most erős nehézséget okoz. Merthogy vannak esetleg témák, vagy érzékeny pontok a lélek fejlődésében, ami még nem engedi, hogy betörjön az Új, de már nagyon fájdalmas tartani a Régit. Ez az év segít leszakítani rólunk a Régit. Az lesz a legnagyobb biztonságunk, ha önmagunk lehetünk, ha az igazságunkat képviselhetjük (ez persze nem könnyű téma, hisz állandó kapcsolódást kíván meg magunkkal, érzéseinkkel).

Tavaly indult el, hogy váljunk le az illúziókról, ez évben, ez bomlik tovább…

Érdemes most sokat merengeni azon, hogy milyen életet szeretnénk a jövőben.

Vegyünk elő egy A4-es papírt, és ezeket a napokat töltsük brainstorminggal. Jegyezzünk fel bármit, ami lényegünket adja, adná, a jövőben. Ötleteljünk.

2021 végére hogyan látnánk szívesen az új önmagunkat?

Ha szeretnél minél többet kihozni ebből ez évből, és továbbgondolnád hogyan tudnád új módokon megtapasztalni magad, mert ez az év minden lesz, csak nem megszokott, akkor jelentkezz be tanácsadásra:

(Bejelentkezés):

  • Éves előrejelzés
  • Egy konkrét témát/problémát kibontó konzultációs folyamat a születési képlet segítségével
  • Párkapcsolati elemzés
  • Gyermek születési képlete
  • Általános képletelemzés

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s