Nem két nap lesz de zajlik – ezek a napok…

Ezek a napok…
…kapunk segítséget ahhoz hogy felkaroljuk az ismeretlent, vagyis arra lépjünk, oda, s úgy, ahova, s ahogyan eddig sosem léptünk, … nem két nap lesz, de zajlik…
(még mindig a korlátok az útjelzők a (fel)szabadulásunkhoz)

Külső változást remélünk, vágyunk, de mindezt úgy szeretnénk, hogy belül, ha lehet, csak kicsit, vagy egyáltalán ne változzunk. Belül is változnánk, de nem leljük az utat magunk felé. Mivel minden Egy, minden egyazon narratíva része, s egyáltalán minden értünk rezeg, él, remeg, s azért, hogy végre lássuk be, a kint megélt helyzetek, élmények, bármi, csak tükröződéseink, s tükörképei annak, ami bent bennünk kinyílik, ami bennünk mozog. Kint, ami megesik, csupán segítség ahhoz, hogy megértsük, a kinti korlátok, akadályok, a bosszantó helyzetek és emberek, a fájdalomba taszító viták, vagy fájó felismerések, vagy a nyomasztó félelmek, a szorongató, szorongást kiváltó pillanatok, a korlátainkat mutatják, azt, hol állunk mereven ellen a változásnak, hol rugalmatlan a lélek, hol állna meg, hol hiszi azt, nem érdemli a szabadságot.

‘Magasfeszültségű’ napok, amikor egy perc sem telik el, hogy ne kapjunk emlékeztetőket arra vonatkozóan, hol melyik életterületeinken van most lehetőségünk a felszabadulásra, a megújulásra.

Most már tisztulhat, mit tanít az ez évi és 2022-be is átfutó Szaturnusz/Uránusz kapcsolódás. És milyen lehetőségeket hordoz, s olykor milyen erős helyzeteket hoz. A személyes bolygók (Nap, Merkúr és Vénusz), beaktiválják a napokban újra a fenti bolygók kvadrátját. Felgyorsul az a dinamika, hogy, ahol nem szeretjük, értékeljük képviseljük, fejezzük ki magunkat eléggé, ott most égzendülés-földindulás lehet, kapunk segítséget ahhoz hogy felkaroljuk az ismeretlent, vagyis arra, lépjünk, oda, s úgy, ahova, s ahogyan eddig sosem léptünk, nem két nap lesz, de zajlik… (kinek milyen a születési képlete, olyan mértékben: ha van a képletedben a fenti bolygók között feszülő nehéz kapcsolat, tehát dolgozol ezekkel az energiákkal ebben az életben amúgy is, akkor most lehet nehéz). Mindez, … értünk…

“Egységben vagy valamivel, ami mérhetetlen és elpusztíthatatlan, valamivel, ami te magad vagy, és ugyanakkor mégis sokkal nagyobb nálad. Ez azt jelenti, hogy megtalálhatod az elnevezéseken és a formán túli, igaz természetedet.” (E. Tolle)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s