Új fényben láthatjuk magunkat

http://www.barnabeata.com
Asztrológia, önismeret, élmény

Új ‘fényben’ láthatjuk magunkat…
(Vénusz-Uránusz együttállás – 04.23.)

Jönne az új, de ez csak úgy tud, ha mindeközben bennünk ott már az a belső stabilitás, mely az új, az újonnan felvállalt Részünkből fakad, és megtart minket, még akkor is, ha, amibe lépnénk, számunkra ismeretlen …

A Vénusz ma az Uránusz mellé állt, ezzel belesimul az Uránusz és Szaturnusz kvadrátjába is.

Ha a zodiákus egy társasjáték táblája lenne, s rajta a bolygók bábuk, akkor a Vénusz ma kiüthetné az Uránuszt😉. De nem így van.

Az Uránusz mellett szorosan, a Bikában amúgy stabil és erős Vénusznak furcsa, ‘kibillen’-hetnek a dolgaink a megszokottból, akár erős szabadságvágy öntheti el a napunkat, s ezeket a napokat. Olyan élmények, érzetek érhetnek, … új fényben látjuk, értékeljük magunkat (Vénusz-Uránusz együttállás). A tavaszi fények ma fizikai síkon is velünk, elönti a reggelt, a kertet, a nap… Nemcsak a Vénusz, hanem a Merkúr és a Nap is eléri az Uránuszt a napokban. Új módon gondolkozunk magunkról (Merkúr-Uránusz együttállás), új célok mozgatnak esetleg minket (Nap-Uránusz együttállás), máshogy lépnénk, máshogy értékelünk helyzeteket, eseményeket, kapcsolódásokat.

Ha nem lenne a Szaturnusz Vízöntőben, ami támadja mindezt, könnyű is lenne talán új módon lépni, és rögtön. Viszont így, lesz egy fék, a Szaturnusz mindig az, amely megmutatja, hogy milyen küszöbön kell még átlépni ahhoz, hogy elinduljanak a dolgaink…, értve ezen jelenleg azt, mindenkinek van most egy életterülete, ahol most ebben az évben erősen felszabadulhat de fontos az is, hogy mindebben legyen felelősség, kitartás, ambíció.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s