Bika Újhold (2021.05.11.)

A Bika jegy 21. fokán áll együtt a Hold és a Nap.

A Hold Bikában pozitív energia, emelkedettség, a Bika jegyben járó bolygók kapnak stabilitást, talajt, kiszámíthatóságot, bizonyosságot, ezzel biztonságot… Ami fent, az lent is megnyilvánul bennünk…

Ezt az Újholdat gazdagítja még a Hold Plutóval és Neptunnal beálló kedvező fényszöge, finomít, mélyít, érzékenyebbé tesz, ezzel belátóbbá. Lehozható most fizikai síkra olyan, amit az elmúlt hetekben terveztünk. Ami felé hajlottunk, amiben hívást éreztünk.

Amin érdemes merengeni ezen a ponton, főképp, ha döntés(ek) előtt állunk, megnézni, de ténylegesen ránézni, hogy az, ahol kibillent a megszokottból az életünk, s ahol emiatt változást szeretnénk, ahol a régi stratégiák nem működnek, ahol régi énünk, mondjuk 2020 előtt komfortosan mozgott, de az azóta történt lelki ellenállóképességünket megdolgoztató időszakban kiderült, hogy nem bírjuk már, ott, szem előtt tartva, kik vagyunk most, és milyen értékek nyomán szeretnénk továbbhaladni, kérdezzünk rá, ez, amiben vagyok most, biztonság nekem, megtart, stabilitás, bizonyosság?

Ahogy látjuk a biztonságot most nem kívül kell keresni, ott egyszerűen nincs.

Kihúzták alólunk azt a fajtát, ami az elmúlt évtizedekben, annyira természetes volt, pl, hogy tudjuk mi van odakint, és kb mi felé tartunk. Mivel ez most nincs, nekünk kell tudnunk, merre tovább, mégpedig oly módon, hogy az ne terheket rakjon ránk, hanem stabilitást hozzon az életünkbe, plusz könnyebbséget, hisz kint egyre gyakrabban tapasztalhatunk olyat, ami nem stabil, vagy nem könnyed. Tehát nekünk kell jól navigálni. Mint egy hajóskapitány, akinek egyik szeme mindig ott a koordinátákon, a másik a horizonton. Csak kellő önismerettel és tudatossággal tudjuk ezt, úgy, ha merünk kapcsolódni magunkkal az érzéseinken, érzékeinken keresztül.

Mindenki egyéni felelőssége, hogy jól kalibrálja-e a saját szükségleteit, a saját erőforrásait, és annak nyomán lép-e.

Ennek az Újholdnak az uralkodó bolygója, a Vénusz most Ikrekben, levegő, levegő, mozgékonyság… Vegyük észre, hogy sokszor a minket eluraló félelmek szorítanak minket mozdulatlanságba, amit biztonságunknak vélünk, de igazából az nem más, mint egy doboz.

Ez az év arra hív, hogy egyéni utunkon bújjunk ki a magunk hajtogatta dobozból… Addig menjünk, amíg rá nem érzünk, mi ad nekünk most levegőt.

A légzés jelentősége, mint olyan, ezekben az időkben felnagyult…

Ha úgy érzed, bizonyos életterületeden nincs elég levegő, jelentkezz be asztrológiai tanácsadásra…. Nézzünk rá…

https://barnabeata.com/elerhetoseg/www.barnabeata.com

#asztrológia, #önismeret, #élmény

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s