A Merkúr irányt vált (2021.06.23.)

2021.06.23.
A Merkúr befejezi hátráló mozgását…

A Merkúr saját jegyében, Ikrekben hátrált az elmúlt 3 hétben. Az ilyen időszakokban kommunikáció, gondolkozásunk terén futhatunk akadályokba, lassító tényezők, bosszantó félreértések, késleltetés, mivel saját jegyében történt mindez, talán nem volt ez a retrográd időszak olyan nehéz, mint máskor…

Gondoljunk csak a februárra, az ott egy érdekes hátráló időszak volt, amikor volt nap, hogy 6 bolygó sorakozott Vízöntőben. Az ott kivételes hónap volt, amikor úgy tűnt a dolgaink állnak, de mindeközben annyi üzenet jöhetett, amibe, amikor véget ért a hátrálás időszaka, kapaszkodhattunk.

Mert, amikor irányt vált a Merkúr (a mozgékonyság, a szikrázó elme, a kíváncsiság, a játékosság, a gyorsaság bolygója is, semmiképpen nem a mozdulatlanságé, gondoljunk csak a mitológiában a Merkúrra, és a szárnyas sipkájára és lábbelijére, plusz arra, hogy ő volt a hírvivő), felkarolhatjuk mindazt a sok üzenetet, ami a hátrálás időszakában az ölünkbe pottyant pusztán azért, mert nem haladtunk, hanem lassabbra váltottak dolgaink, s volt időnk esetleg merengeni olyanról, vagy észrevenni olyat, amit a normál sodrásban nem tudtunk volna.

Az elkövetkező időszakban felgyorsulhatnak az események, álljunk bele az új tapasztalásokba úgy, hogy használjuk, amit az elmúlt időszakban megértettünk.

Új módon tapasztalni, gondolkozni, kommunikálni most tehát ér…, új fényben látni magunkat, s új részeinkkel, hozzáállásainkkal mozogni és kommunikálni a világban méginkább….

Mindig legyen eggyel levegősebb…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s