Új fényben láthatod magad…

Mi van az égen?

2021.07.08.

A Vénusz közelít a Marshoz Oroszlán jegyében, ezzel beleszaladt a Szaturnusz/Uránusz kapcsolódásba ő is…, intenzív napok…

ÚJ FÉNYBEN LÁTHATOD MAGAD

Néha elámulok mennyire pontosan tükröződik idelent, ami odafent. Tegnap az egyik fiam olyan szépen megfogalmazta, hogy, ha most jól vagyunk milyen energetika az, amit a Mars/Vénusz lassan kialakuló együttállása okoz, még pár nap, amíg egzakt, de már velünk miben lehetünk, akár: “Én most az arany napjaimat élem, egyszerűen jól érzem magam a bőrömben, fiatal vagyok, erős vagyok, és persze jóképű:) ” (hozzá kell tennem őt is csapdossa a Szat/Uránusz kvadrát, mert két hétig nem mehet ki a napfénybe, ‘a fényre’ (csak este) egy kezelés miatt, tehát otthon ül).

A Vénusz/Mars, ha kapcsolódik, mindig a ‘szerelem’ témáit dobja fel, legyen az önmagunk felé irányuló, vagy a másik felé. S a Vénusz egyre az önértékelés, értékrend, értékesnek érzem-e magam, mi nekem az érték kérdéseit veti fel…, s most, hogy belefutott a Szaturnusz és Uránusz kvadrátjába (akárcsak a Mars pár napja), ezzel van dolgunk.

Ha arany napokat élsz te is, akkor jól csinálod, ha erős indulatok, vagy önértékelési problémák szednek szét, vagy egyre konfliktusokba szaladsz bele a kapcsolódásaidban. Akkor meg kell állnod és figyelni most nagyon, mert az Uránusz és Szaturnusz a felé hív, hogy másként értékeld a dolgokat, mi felé vonzódsz, vagy ki felé, mi számodra a felszabadító, ha értékekről beszélünk, mit helyeznél első helyre, ha magadra gondolsz, és az utadra, mi vitalizálna, ha párkapcsolatot szeretnél, akkor abban mi lenne számodra fontos.

Most az Oroszlán Vénusz abba hív, hogy úgymond légy ‘egoista’, helyezd magad a középpontba, add ki és éld meg a ‘fényed’, mindazonáltal a Szaturnusszal kapcsolódva, lehúzhat még, az, amit vagy akit, a múltban nem rendeztél, vagy, ahol még kusza a kapcsolódás magaddal, másokkal. Plusz, az Uránusz kisebb-nagyobb konfl.helyzetekbe sodor, amelyben, vedd észre, megláthatod merre a szabadulásod, felszabadulásod felé vezető út.

Talán érzitek, hogy most olyan, kint is, mint, ha egy megbolydult méhkasban lennénk. Van, aki köszöni, jól van, el van, a saját fényével, értékrendjével, fürdik benne, jól kezeli az erőforrásait, van, aki nem annyira, az többnyire rád ront. Keresi a kapcsolódást, magával, másokkal, de ügyetlenül, keresi az értéket, saját értéktelenségének érzete, s annak fájdalma vele… Ezért támad… Ne feledjük a Mars is Oroszlánban…, sokak kontrollvesztésben…, sokak keresik a fényt az alagút végén:)

Feszült fényszögek…

*Vénusz-Mars/Szaturnusz szembenállás

*Vénusz-Mars/Uránusz kvadrát

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s