A Vénusz Szűz jegybe lép (2021.07.22.)

22-én hajnalban a Vénusz jegyet vált. A Vénusz Szűz jegyében ún esésben van, nem olyan komfortos itt neki. De lássuk csak, miben hozhat jót nekünk az augusztus 16-ig terjedő időszakban, amikor is végighalad ezen a jegyen.

Minden olyan kérdésben, ami vénuszi analógia, mint anyagiak, pénzügyek, értékrend, szerelem, párkapcsolat, szépség, vonzalmaink, vonzódásaink, vágyaink, földiesebb hozzáállás kapcsol be most.

Oroszlánban, plusz együtt a Marssal, kissé akár el is szállhattunk, de mindez jó, mert az elmúlt év bezártsága után, ezt talán megérdemeltük. A drámai és kissé hedonista Oroszlán jegyéből a Vénusz kilép tehát, és egy olyan terepre téved, ahol az óvatosság és a praktikum, valamint az erős kritikai érzék kap teret. Plusz, a részletek, amin eddig esetleg átsiklottunk.

Kapcsolatok

Szuper időszak arra, hogy most kicsit józanabb fejjel és szívvel nézzünk rá, kiknek adjunk energiát, kikkel kapcsolódjunk, kikkel jó nekünk, ki ad értéket az életünkhöz. Vagyis rakjunk rendet e téren. A Szűz energia a határkijelölés kérdésköréhez is kapcsolódik.

Ki nem tiszteli a határaimat, vagy én hol nem tisztelem a határaimat?

Ha most hetekig az erős Oroszlán energiák hatására, lazultunk, nézzük meg praktikusan, listázzuk, akár, írjuk le, hogy hogyan állunk a kapcsolódásainkkal, amelyek közül legfontosabb persze a magunkkal való kapcsolat. Van-e bármi olyan érzetünk, hogy valahol feszít, épp azért, mert ott nincs rend.

A kritikai érzékünk ilyenkor felerősödhet. A kritikus hozzáállásaink, ítéleteink olykor ellehetetlenítik a kapcsolódást másokkal, vagy a Másikkal. Akár önmagunkkal is. Nézzünk rá, hol vagyunk esetleg túl kemények magunkhoz, vagy másokhoz/a Másikhoz.

A Szűz jegy, mivel merkúri jegy, a gondolatokra is fényt vet… hol agyaljuk túl a dolgokat, ahelyett, hogy utat találnánk az érzéseinkhez inkább, ami jóval erősebb lehetőség az önmagunkkal, való kapcsolódásra. Mivel a Merkúr szemben a Plutóval igyekezzünk szóváltásokba, hatalmi harcokba most ezekben a napokban ne belefutni, (plusz magunkat se szedjük szét feleslegesen) mert ezzel a vénuszi/merkúri állással, egy jólirányzott mondattal leteperhetünk bárkit, erősen megbánthatunk, szétszedhetünk. Tartózkodjunk ettől.

Az anyagiak

Az augusztus 16-ig terjedő időszak jó arra is, hogy ránézzünk kicsit reálisabban a pénzügyeinkre, lássuk be/meg, hogy hol költünk túl, hol nem reális a hozzállásunk, és korrigáljunk.

A szépség

Mint vénuszi téma, ha Szűzben a Vénusz, a szépség, a harmónia, olyan tekintetben érdemes ránézni, hogy a mindennapi rutinban, a teendőink közepette, hogyan tudjuk újra és újra megélni a harmóniát, olyat, ami tölt, amivel pozitivitást szerzünk, amivel erősítjük az immunrendszerünket, amivel egészségesek maradunk, ami karban tart minket. Praktikusan ránézni mi harmonizál minket…

Vágyaink

Hogy mit akarunk bevonzani, és aztán mit tudunk, az jórészt mindig rajtunk múlik. A Vénusz az önértékelésünk, önszeretetünk irányába úgy visz, hogy vegyük számba, listázzuk mi fontos nekünk, mi nem. Használjuk ennek az évnek a formabontó Vízöntő energiáit, és ne adjuk fel a megújulás lehetőségét, haladjunk tovább ezen az úton. A megújulás egyik kulcsa, hogy jól bánunk a belső erőforrásainkkal. A Nap most lép át Oroszlánba, a tudatosságunkon sok múlik, üzeni az Oroszlán Nap majd. Csak mi tudjuk tevékenyen irányítani az életünket, ne adjuk át másnak az irányítást. Kár volna…

Tisztában vagy azzal, hogy milyen belső erőforrások állnak rendelkezésedre egy esetleges változáshoz, váltáshoz?

Ha nem, jelentkezz be asztrológiai konzultációra, és nézzünk rá.

https://barnabeata.com/elerhetoseg/

vagy

e-mail: barnabeata242@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s