Mi van az égen? T-kvadrát…

A Merkúr és a Nap egymás mellé ‘állt’, mégpedig Oroszlán jegyében. Ki vagy te, és hogyan tudod és hogyan szeretnéd kifejezni magad leginkább. Meglátni és megérteni ki vagy te igazán, milyen lenyomatot akarsz hagyni, nap mint nap. Új ötletek, amelyek vitalizálnak, továbbvisznek, jöhetnek. Annak érzete, te szeretnél lenni a reflektorfényben. Mindazonáltal a Nap/Merkúr éppen szemben a Szaturnusszal, és ezzel belekeverednek a Szaturnusz/Uránusz kvadrátba, T-kvadrát az égen. Lényegében, ahogy júliusban a Mars és a Vénusz is belkeveredett ebbe. Tehát, ezek a napok lehetnek feszültséggel teltek, merthogy…

Jöhetnek olyan helyzetek, amelyben úgy érzed, épp a fenti terveidet üti keresztbe más, vagy mások, vagy benned magadban konflikt (az érzet, nem bírod a korlátot, korlátokat). Ami korlát, neked, vagy káoszt kelt, benned, akadályoz, feltörhet… Téged pillanatokra megtörhet… Ami szerintem jó, mert rákapcsol az érzéseidre.

Amikor a Nap és a Szaturnusz kapcsolódik, akkor kapunk egy adag realitást, tisztábban láthatjuk miben vagyunk. Ez pedig azért jó, mert tisztább fejjel léphetünk újabb döntésekbe, folyamatos kiigazítás, újragondolás, újratervezés ez az év. Amikor a Nap és az Uránusz kapcsolódik, ott a felszabadulás, szabadság tematikája is porondon. Egész évben, és ezek a napok is ebben nagyon hasznosak, láthatjuk, megláthatjuk, mi a reális, és mi, ami leginkább minket kifejez(ne). A realitásunkat egyik oldalon, a másikon az Új minőségek, amelyeket behoznánk az életünkbe, a vágyott Új Én. A kettő között balanszírozunk. Ez évben esetleg kissé erősebb amplitúdókkal, mint máskor.

*Nap/Merkúr együttállás
*Nap/Uránusz kvadrát
*Merkúr/Uránusz kvadrát
*Nap/Szaturnusz szembenállás
*Merkúr/Szaturnusz szembenállás

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s