A Bikában járó Uránusz és a biztonságunk

2018-2026
Az Uránusz a Bika jegyén megy keresztül

Mindenki keresi a biztonságot, a biztonságát. Viszont abban nem tudjuk meglelni, ami pár éve esetleg még működött, mert talán épp az csúszott vagy csúszik éppen ki alólunk (az uránuszi energia jellemzően az, hogy, a legváratlanabb helyzetekben a legmeglepőbb dolgokba futunk, így mozdulni kell). Beszélek sokakkal, és azt tapasztalom, hogy ebben az évben nem kevesen fordultak ki helyzetekből, s lelték vagy lelik meg a biztonságukat másban, mint eleddig. S máshogy.

A Szaturnusz nevelő fényszöge rákapcsolódva a Bika Uránuszra a Vízöntő jegyéből, viszont velünk, most az új biztonság érzete nem pottyan az ölünkbe, s nem is könnyed olykor, minden nap tenni kell érte. Tartani kell ebben az új biztonságban az irányt, nem visszaesni a régi vélt biztonságunkba.

Ha sikerül, a jutalmunk a felszabadulás érzete, ha nem, akkor szorongás, s a bizonytalanság érzete velünk, vagy hirtelen helyzetek küldenek emlékeztetőt, hogy nem jó az irány.

Talán már te is érzed, hogy kezded másban meglelni a biztonságodat, hogy kissé átalakul(t) az életed, hogy fordulatban vagy, s át is fogsz fordulni az Újba, amint engedélyt adsz rá magadnak.

Transzformatív időszak. Használd ki és változz, változtass.

Plusz, másnak (a Másiknak) más jelenti a biztonságot, ha ezt megérted, akkor megenged majd Neki és mindenkinek, hogy járja a saját útját, nem akarod elrendezni Helyette/helyettük, nem akarod irányítani azt, ami irányíthatatlan, nem akarod a saját biztonságod ráerőltetni másokra (a Másikra).

Mindenki útja egyedi. Sugallja a sok Vízöntő energia, ami felettünk egész évben…

A Napot jelenleg támadja az Uránusz. Ha kis lépésekkel is, de tarts a felszabadulásod felé.

*Uránusz Bikában
*Szaturnusz/Uránusz kvadrát
*Jupiter Vízöntőben
*Szaturnusz Vízöntőben
*Vénusz/Uránusz trigon
*Nap/Uránusz kvadrát

Fotó: Pinterest*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s