Esettanulmány (Az olimpiáról)

Nap-Uránusz kvadrát…. (08.07.)

Bírom az asztrológiát, sok munkája volt sokaknak abban, az elmúlt 1-2 ezer évben, hogy megérthettük, ami fent, az éppúgy lent….

Nyugtalanság, ego harcok, hirtelen (düh)kitörések, elektromos készülékek hibásodhatnak meg, szokatlanul erős szabadságvágy, hirtelen események, erős késztetés a változásra, innovatív ötletek…

Hogyan kezelheted ezt a pár napot? Rugalmassággal, nyitottsággal, lazasággal, erős kreativitással… Ja, és humorérzékkel…Az Oroszlán Nap kapcsolódik a Bika Uránusszal, az Oroszlán jegy nagyívű minősége, és a Bika jegy földies, praktikus jellege, plusz az Uránusz hirtelensége ebben, s az, hogy mi ebben hol vagyunk, hogyan definiáljuk magunkat. Hirtelen helyzetekből bizonyosan mindannyian kaptunk ez évben. Ezek a napok is erősek ebben. Elektromosság van a levegőben. Plusz, én azt tapasztalom, szinte elviselhetetlen, ha valaki most korlátozni akar a szabadságunkban.

Bírom az asztrológiát, sok munkája volt sokaknak abban, az elmúlt 1-2 ezer évben, hogy megérthettük, ami fent, az éppúgy lent:)

https://telex.hu/…/saint-boy-megmozdulni-sem-akart-az…

Na, pl. ez a tegnapi olimpiai esemény, Saint Boy nyergében Annika Schleu. Ez a lovacska, egzaktan produkálta a Nap/Uránusz kvadrát minőségét, a Nap/Szaturnusz szembenállást, a Szaturnusz/Uránusz kvadrátot, ami egy giga nagy T-kvadrátot formáz most az égen. Annika Schleu hiába hisztizett, és kapott idegösszeomlást az egész világ szeme láttára, Saint Boy, nem volt hajlandó betörni… Ennek a T-kvadrátnak csodás analógiája, mert Annika nem esett le a lóról, végig kellett csinálnia Saint Boy-jal ezt az egészet, ha már rajta ült, és nem adta fel. A szabadság megélésének, az egók harcának tökéletes példája. Saint Boy rendre döntött le mindent, ami az útjába került. Irányíthatatlanná vált. Annika bepörgött, pedig csak annyit kellett volna tennie, hogy leszáll a lóról, és belátja, ez ma nem fog menni.

Ha van egy percetek, nézzétek meg a linken a videót, ha esetleg nem láttátok. Ha ‘fentről’ nézitek vicces, ha ‘lentről’ dráma…

*Nap/Uránusz kvadrát

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s