A Vénusz Mérlegben (2021.08.16.)

Nézz rá, hol vagy túlzó, s azt is hol épp a másik véglet…

Szép, ha épp ez a bolygó a saját jegyében halad. Ráadásul, pár napja a Plutóval került építő kapcsolódásba (a Plutóval a teremtés a téma, a régi bomlik, s annak nyomán bomlik ki az Új), és most a Szaturnusszal kerül a napokban szép fényszögbe (a Szaturnusszal, a tartás, tartom magam, megtartom a határaimat, kitartok magam, az értéke(i)m mellett).

Női energiáknak kiemelten jó időszak ez a 3 hét, ami most jön. Hogy megfigyeljük, nőként mi elengedhetetlen a harmóniánkhoz.

Mivel a Vénusz az értékeink, értékrendünk, saját értékünk, anyagiak, vonzalmaink, vonzódásaink jelölője, itt ebben a jegyben most három hétig, érdemes ezeken a területeken körülnéznünk, mert az egyre erősödő Szűz jegy dominanciája az égen (Mars és Merkúr már Szűzben és pár nap múlva a Nap is átlép), hozhat olyat, hogy épp ezekben a témákban könnyebb lesz megtalálni a balanszt, az egyensúlyt, Vénusz Mérlegben = könnyebben kinyílhatunk a szépre, a kapcsolódásra, kapcsolódásokra, legyen az romantikus kapocs vagy más, pl. barátokkal való találkozók és események, könnyebben megleljük a harmóniákat, de mindezt úgy most, hogy mivel Jupiter és Szaturnusz a megújulás, az új igazságaink felé visz Vízöntőben járva, új módokon vállalhatunk felelősséget magunkért, annak nyomán, amit megláttunk, újat, ez évben, a Szűz jegyben járó bolygók erejével most könnyebb lehet tervezni, új terveket szőni, új rutint kiépítenünk, újraszervezni pár dolgot az életünkben, precízen, átszabni, ha kell, amely új minőségek akár mind azt szolgálhatják, hogy nagyobb legyen bennünk a harmónia, könnyebben megleljük az egyensúlyunkat.Folyamatosan egyensúlyozunk, de ilyen időszakokban, amikor épp ez a bolygó a Mérleg jegyében, ez méginkább velünk.

Az egyensúlyunkhoz van, hogy NEM-eket kell mondanunk. Megtesszük ezt? Merjük felvállalni, hogy nemcsak Másokat, a Másikat tartjuk meg az egyensúlyában, hanem önmagunkat is?

Jó időszak tisztázó beszélgetésekre, objektív, de saját egyensúlyunkat támogató változások bevezetése most mindenképpen a levegőben.

Plusz, a hátunk mögött egy szívet megdolgoztató Oroszlán Újhold (08.09.). Nyitás, persze, nem a külvilágban, hanem annak kapcsán, amilyen változásban vagyunk, odabent, érzelmi szinten.

Egyre több emberrel találkozom, aki az elmúlt időszakban megértette, hogy a belső békéje sokkal fontosabb minden külső célnál, vagy ambíciónál, hisz az mozgat mindent. Ha bent nyugalom, akkor kint is ez jön szembe. Ha odabent egyensúlytalanság, akkor rendre egyensúlytalanságokba rohanunk bele a külvilágban s olyan emberekbe, akik kibillentenek minket az egyensúlyunkból. Ne feledjük, ennek az évnek a legfontosabb tanítása, hogy saját egyensúlyunkért mi felelünk, tehát csak mi korrigálhatunk. Senki más helyettünk.

Nézz rá, hol vagy túlzó, s azt is hol épp a másik véglet, hogy épp alulteljesítesz, ahhoz képest, amit az értéked, értékrended diktálna. S korrigálj…

*Vénusz Mérlegben*Vénusz-Szaturnusz trigon*Vénusz-Plutó trigon

Ha dolgoznál a női energiádon, ezekben a hetekben, jelentkezz be konzultációra.

18Pé Er, Barbara Forró és további 16 ember1 hozzászólás2 megosztás

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s