Mars/Merkúr együttállás Szűz jegyében

Mars és Merkúr együttállásban, és szép fényszöget vetve az Uránuszra, a nagy átalakítóra, amely azon van, hogy itt lent fizikai s síkon is rendezzük át, rendeződjünk át, úgy, hogy erőnk, erőforrásaink tekintetében kicsit bölcsebben, letisztultabban, felszabadultabban mozogjunk fizikai síkon.

Ez a bolygóállás klassz. Eszembe juttatja egykori asztrológusom egykori tanítását, miszerint: “Amit leírok, az úgy is lesz.” Irjak. Ez persze, azért, mert az én képletem ekkép, ezen az úton navigál… Az írás, mint olyan, a bioritmusom része. A papír és a toll, és a kettő egymásra hatása mindig is lenyűgözött. Kicsi lánykoromtól kezdve naplót írtam, és szigorúan tollal, papírrral dolgoztam.

Érdekes, ahogy fordul ki az emberiség a kézírásból. A gyerekeim még tanulják a kézírást, de kérdés, meddig érdemes ezt erőltetni. Lassan eltűnik a kézírás lehetősége, ami részben jó, mert kevesebb papírt fogyasztunk, részben furcsa, mert 2-3 évtized alatt, az a merkúri, kommunikációs forma, ami évezredekig velünk volt, egy pillantás alatt eltűnik. Az asztrológusom azt is mondta, ne gépbe írjak, ha írok, hanem ragadjak tollat. Hogy miért? Mert a tárgyak is lehetnek egy bolygó analógiái, és a toll, a Mars. A toll hegyes, marsikus, segít a megküzdésben, ha kell, mintha kardoznánk, hegyes, karcol, nyomot hagy a papíron. Tett, erősíti a tetterőt bennünk. Nekem mindig ott egy toll a táskámban és egy füzet, ha nincs nálam toll, vagy kifogy:), pánikba esek:) Persze, én, halmozottan Szűz vagyok. Szűz/Ikrek sajátosság, hogy a kommunikáció, az írás, a beszéd, egyik legerősebb kifejezése formánk.

1.Ennél a bolygóállásnál, amit most leírsz, az erősen felszabadít(hat), segít, tisztázni, tisztítani a dolgokat benned, amit most kibeszélsz, átbeszélsz másikkal, azzal most tiszta vizet önthetsz a pohárba, összeszedettség, új stratégiák. Amit most kigondolsz, az működhet. A gondolatok, kommunikáció terén, ha most mozgékony, vagy innovatív vagy, aktív, az most fókusz. Erő.

IRJÁTOK KI, MONDJÁTOK KI, GONDOLJÁTOK KI, MIT AKARTOK.

Persze, most mindezt miért ne kicsit máshogy, mi történhet, ha változtatunk a rutinunkon?

2.A másik, ami merkúri téma, és, ha viszünk oda fókuszt, dinamizálhat minket, a fizikai mozgás, a sport. A sport kicsit küzdelem, magunkat teszteljük, magunkkal harcolunk, amikor egy mozgás kapcsán célt tűzünk ki magunk elé, magunkat győzzük le. S mikor megtettük, erősítjük az önbecsülésünket, erősítjük az immunrendszerünket.

MILYEN SPORT AZ, vagy mozgás (akár egy séta), AMELYET ŰZNÖD KELL, AHHOZ, HOGY, A MINDENNAPOKBAN HELYT ÁLLJ, VAGY, HOGY TARTSD AZ IRÁNYT, MERTHOGY BÁRMI MOZGÁS, AMI A TIÉD, ERŐSíT, VITALIZÁL, HARMONIZÁL. NÉZZ RÁ.

Mind mentálisan, mind fizikailag érdemes mozdulni, … s kimozdulni … a megszokottból.

*Nap még Oroszlánban*Nap-Jupiter szembenállás*Merkúr-Mars együttállás Szűzben*Merkúr-Mars trigon Uránusszal

*2021, új fényben láthatod magad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s