Elönti az eget a szaturnuszi energia…

Elönti az eget a szaturnuszi energia: mi működik, mi nem?

Épp 4 bolygó Bakban…

Téli napforduló, innen már csak világosodik egyre, bár beletelik majd kis időbe, amíg eljutunk a tavaszhoz. Mivel tegnap ezzel megérkezett hozzánk a tél. Akkor értjük meg, látjuk meg leginkább, mi a fény, ha legnagyobb a sötét.

Jupiter, Szaturnusz Vízöntőben még együtt egy pár napig. Ők voltak részben azok, akik ez évben fókuszt vittek arra a tematikára, miben vagyok egyedi, miben újulnék meg, mit kell tennem magamért, hogy ne szoruljak bele olyan struktúrába, ami már nem az enyém (ehhez persze a Bika Uránusztól is kapott támogatást a két bolygó, megértethette velünk a régi biztonságunk már nem ad biztonságot, vége…, ki kell nyílnunk egy új szemléletre).

Nap, Merkúr, Vénusz, Plutó Bakban, ugyancsak szaturnuszi jegyben. Hát.., kinek melyik életterületén ez a halmazat, és a fenti két Vízöntő bolygó, és milyen születési bolygókat üt, érint, ott tartania kell magát, új módon, új technikákkal kell kapcsolódnia magával ahhoz, hogy az nyíljon, ami bizonyosan jó neki. A Merkúr szép kapcsolódásban az Uránusszal.

Mondjuk el, mondjuk ki, ami feszít, ami jólesik, ami felszabadító nekünk vagy a másiknak. Szép lesz. …

Tűpontos meglátások, gondolatok. Írjuk le.1-2 nap, és beáll az egzakt Szaturnusz-Uránusz kvadrát immár harmadszorra ez évben, karácsonyi csendben érdemes majd még ránézni újra, mi nem működik az életünkben, és levonni a konklúziókat. S a következő lépésünket úgy tervezni, olyan legyen, megintcsak, ami megtart minket, s jó nekünk.

Hogy ezt hogyan tudjuk leginkább meglelni, mi nekünk a jó?

Ha kapcsolódunk az érzéseinkkel. Ne ki, hanem befelé figyeljünk, a napokban. Erről szól majd az ünnep is. S így lesz szép…

Fotó: pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s