A Vénusz direkt mozgásba vált

Mi van az égen?
A Vénusz direkt mozgásba vált
01.29. 2022.

A vágyott kapcsolat magunkkal, másokkal

Bakban járt ez alatt a hátráló időszak alatt (dec közepe óta), a fókusz ott volt, nézzünk rá mi nekünk a fontos, a prioritás, minek akarunk elköteleződni (vagy kinek). De az elköteleződés terén a legfontosabb, hogy a magunk felé való maximális elköteleződés kibomoljon úgy, hogy romantikus (vagy más) kapcsolatainkban ne legyen az az érzetünk, hogy fel kell magunkat adni a kapcsolat, kapcsolódás oltárán vagy érdekében.

Ugyancsak ránézhettünk másképp, főképp, akiknek fényszögkapcsolatokba keveredett a Vénusz születési bolygókkal a képletében, hogy hogyan akarunk gazdálkodni az anyagiakkal, kell-e szűkítenünk, és hogyan, akarjuk-e másra tenni a fókuszt az anyagban, és azzal kapcsolatban, amit birtoklunk.

Amit megláttunk ezekben a hetekben, vagy megéreztünk, megszenvedtünk, vagy megértettünk, azzal kellene most továbbhaladni. A Vénusz március elejéig még Bakban, épp most trigonban az Uránusszal, merjünk megújulni, másként működni, kísérletezni azzal, ami ért minket az elmúlt hetekben. Intenzív lehetett, mély, és mély igazságokat lelhettünk azzal kapcsolatban, mi nekünk jelenleg az érték.

A Bak jegy az, hogy hátralépek és kicsit elhatárolódom érzelmileg, attól, amiben vagyok, épp azért, hogy olyan lépéseket tehessek, ami higgadt, hosszabb távon működik, stabilitást nyújt, és megtart.

A Bak jegy az is, megállok a lábamon, nem mástól várom (el), hogy megadja nekem azt, ami hiányzik.

Ne a régi mintázataim biztonsága tartson meg engem, továbbra is, hanem, az az új általam teremtett érzelmi biztonság, amiben vannak határok, szabályok, és a döntésekben kellő realitás(érzék).

S az is a Bak jegyben járó Vénusz ereje, hogy megértem, hogy tapasztalásaim során érettebb lettem, ne csodálkozzak ezért azon, ha más válaszokat adok most, mint egykor, és más lépéseket teszek, olyat, amelyek kapcsán komolyan veszem magam, és az utat, amit járok. Ami azzal van kikövezve, ami nekem érték(es), ami nekem fontos.

*Vénusz direkt mozgásba vált
*Venusz-Uránusz trigon

A.A. Tadema: Drawing room, Holland Park

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s