Mi van az égen?


A Plutó egy fokkal előrelépett
A Nap és Neptun együtt áll

Vedd magad körbe rád nézve finom, biztonságot adó és gyógyító energiákkal, a lelkiséged, a magaddal és másokkal való együttérzés tarthat most meg…

Legyen az, hogy azokkal vagy, akiket szeretsz, akikkel a lelked együtt rezonál, legyen az egy szép gyertya, amit meggyújtasz magadért, s azokért, akik most nehézségben, lehet az egy könyv, ami elvisz kissé a realitástól, ami most valljuk be az, hogy késhegyen táncol az emberiség, lehet az egy szép séta az erdőben, ahol már nyomokban ott a tavasz.

Ez a hét még a Halak Nappal túlnyomóan ennek a jegynek a sajátosságait viseli, érzékenyek lehetünk, (be)bújósak, egyfajta eszképizmus (menekülési vágy) is felléphet bennünk a valóságtól, valóságunktól (milyen jó, hogy 4 napig ki sem kell most ‘mozdulnunk’, letehettük a napi rutint), úszunk az árral, inkább álmodoznánk, mint tennénk, inkább elvonulnánk, mint harcolnánk… Pár nap és itt Kos Nap hónap, akkor változni fog ez az energetika. Marsikus. Erős lesz. Indul az új asztrológiai év március 21-én.

A Nap most tehát nem egyedül, hanem a Neptunra kapcsolódva… Sok szinten meg lehet ezt élni, pl sokan mondják Putyin elvesztette a kapcsolatát a realitással, ez ránk persze nézve nem jó hír. Plusz, belőhetetlen mi van és mi lesz. Nem látunk tisztán.

A kinti események mindenkire hatnak, mégpedig úgy, hogy magába kell néznie. Merthogy, ha kint háború, bennünk is az. Hol vagyunk eltörve még? Hol nem vagyunk egységben magunkkal? Hol vagyunk emiatt aztán sérülékenyek?

Az elmúlt napokban, akinek üti képletét, erre kaphatott helyzeteket, amikor esetleg csalódott, s magába kellett néznie jobban, mert azt érezhette mindez azért, mert nem látott, vagy nem látta magát tisztán, a helyzetet, vagy a Másikat.

A Plutó a napokban egy fokot megint előrelépett. A Plutó, ha lép, az egy új fok az evolúciónkban. Ne nézzünk hátra, bízzunk a már megtett lépéseink erejében, hisz most olyan erős lehet az intuíciónk, érzékelésünk, hogy zsigerileg érezzük, mi nekünk a jó.

Annyi, ha elkenjük, ha nem merünk ránézni, ha illúzióban tartjuk magunkat, ha átugorjuk az intuitív érzetet, azért az most erősen visszaüt.

*Plutó a Bak 28. fokára lépett
*Neptun-Nap együttállás Halakban

Fotó: pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s