Jupiter-Merkúr-Neptun együttállás


A bizonytalanban rejlő biztonságunk (merthogy, ha bizonytalan, éberebbek vagyunk)

A napokban ez velünk.
A Jupiter bármely bolygó mellé áll, sokasítja a hatását.
Merkúr-Neptun együtt, és a Jupiter, az ‘egy a biztos, hogy semmi sem biztos’, vagy nem annak látszik, ami, vagy nem látható még valami, amit már nagyon látnál, a nagyon félremegy (pl a kommunikáció), a nagyon félresiklik a gondolatmeneted valamiben, és alig bírsz visszakapaszkodni, mondjuk, a realitásba, a sok igazság pörgése feletted, ennek zavaró kaotikussága, a miben hiszek, mit hiszek el és mit nem leckéje, a mit hiszek el magamról, a mennyi ismeretem van magammal kapcsolatban, mennyire látom magam tisztán…, vagy az engem most körülvevő helyzeteket.

Sorolhatnám még az analógiákat. Ki, hogy kezeli a bizonytalant, most ránézhet. Mert lehet most zavaros, épp kinek, hol a képletében hat …

Kicsit olyan, mintha, besétálnánk a tengerbe, és giga nagy hullámok lennének, és dobálnak minket ide-oda, s az se jó, ha ellenállunk, az sem, ha hagyjuk, hogy elsodorjon az ár. Bárhol zavaros most, mint a tenger vize ilyenkor, ha megleljük a hullámok ritmusát, akkor nem sodor el minket a víz.

Húzd vissza az energiákat, ha most bárhol ködös, és zavaros, vagy félsz, biztasd magad, hogy minden rendben, és rendben lesz. És fókuszálj a magad előtt levő dolgokra, apró dolgokra, hogy el ne ‘ússz’. Légy jelen.

A Kosba lépett tegnap a Nap, ez talán segít. Hogy aktivitással, sporttal, cselekvéssel most kihúzd magad a bizonytalanságaidból. S megleld a bármily bizonytalan közepette, azt, ami benned biztos. 😉

*Jupiter-Merkúr-Neptun együttállás Halakban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s