Gyorsulás kint és bent…


Figyeljük erősen mi jelenik meg a radarunkon😉

Erős napok…
Múlt héten ugye indítottunk egy Szűz Teliholddal. Kaptunk kis földies energiát ebben az erős Halak jegy uralta időszakban.

Ezt a földelést fokozza, hogy a Nap 20-án átlépett Kosba. Új év, új ciklus, új szikrák, friss energiák, új célok akár, aminek alapját az adja, hogy bízunk az erőnkben, az energiáinkban, felvállaljuk azokat, figyelünk magunkra, küzdünk azért, akik vagyunk vagy, akik lenni szeretnénk.

Hú, azért most nagy kavarodás odafent, ezt érezhetjük idelent is, mert Halak jegyben ott sokasul a Merkúr/Jupiter/Neptun egymásba kapaszkodva, nem könnyű sokszor kibogozni mi zajlik, akár odakint a világban, akár bennünk, ez okozhat szorongást, félelmeket kelthet, érzékenyen érinthet minket a sok információ, dezinformáció… Ha most nem vagyunk tudatosak, és nem szűrjük az információkat, ami ér minket, könnyen bepánikolhatunk. Tartsuk a fókuszt. Ne peregjünk szét. Ebben segít most a Kos hónap, ami előttünk. Az ‘én vagyok’ energiája.

Ami még fontos most, hogy a Mars és Vénusz még mindig baromi aktív, most épp Uránusszal kapcsolódva. A feminin és maszkulin elv átformálódása zajlik, te mint Nő, ki vagy most, s te mint Férfi ki vagy, s kivé akarsz válni?

S mivel ők most Vízöntőben együtt, s a Vízöntő jegy olyan tematika, hogy magasabb szinten való megértés, új információ, tudás, ezért nagyon figyeljünk a napokban, milyen hirtelen jel, üzenet, fordulat az, ami megjelenik a radarunkon, számunkra is sokkoló, meglepő jelek jöhetnek. Olyan, amit eddig nem vállaltál, elnyomtál magadban esetleg, újra megmutatkozik, hogy az igenis részed, vágyad, a tiéd. Karold fel…, bármennyire is még idegen, szokatlan eddigi működéseidhez képest, s új.

Ezzel együtt az is kiugorhat mint felismerés mit vagy kész elengedni, épp azt, ami már nem működik benned, s nem ad kellő biztonságot.

Jellemző egyfajta gyorsulás is most, a Mars nagyon aktív. A biztonsági öveket bekötni😉 …

Ilyenkor robban a tavasz is, a rügyek, új év indul… Tegyük bele magunkat.

*Nap Kosba lépett
*Vénusz-Mars együttállás Vízöntőben
*Vénusz-Uránusz kvadrát
*Mars-Uránusz kvadrát

Fotó: BB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s