Újhold Kosban

Kezeket fel, aki azt érzi mostanában, hogy épp, ahol egy ponton szétcsapta egy élethelyzet, egykor, egy nehézség, egy téma, ott abban, most fordul ki a sarkából valami
(ami erős belső munka, mert újat hoz, ott a levegőben, és benne a gyógyulás lehetősége…)

Ez az év mindent visz.
Nagyon különleges bolygóállások vannak.

Önmagában véve egy Kos Újhold nagy erő, merthogy a Nap és a Hold, amikor egymás mellett állnak, az az, hogy amit akarok és, amit érzek, az összecseng. Kosban pedig ehhez jön az, hogy lépek, teszek, mint, amikor egy filmrendező elkiáltja magát a csapóval a kezében, hogy ‘Action’.

De a mostani Újhold nemcsak ennyi üzenetet hordoz, mellette áll ugyanis a Chiron, amely most évekig Kosban, közvetíti azt, hogy merjünk szembenézni azokkal a sérüléseinkkel, amelyeket a múltban kaptunk, s olyan mélyre mentek, hogy sokáig számunkra kezelhetetlenek voltak azok az életterületek, ahova becsapott a nehézség, s a félelmek, amik keltek, állandó falat emelve közénk és a vágyaink közé (értve ezen a vágyon azt, akik, érezzük, hogy vagyunk, s, akikké, érezzük, hogy válni akarunk, mert amúgy nem lenne teljes az életünk).

Erre még jön az hogy a Merkúr sem akar kimaradni ebből az Újholdból, ő is együtt áll a fenti hárommal. És ami erős, mindezt úgy, hogy a 4 égitest tisztán adja össze erejét, nem kapnak fényszöget sehonnan.

Nézd meg a képletedben hol van ez a halmazat most. Kosban. Hogy, ha most nem bújunk el, nem dőlünk hátra, nem rettenünk meg szembenézni a fájdalmainkkal, félelmeikkel, s átütni azokon merészen, átjuthatunk, egy új térbe. Ami a miénk.

Az van, sokakat látok most abban, hogy fordulóponton, hogy kiborultak ( a régi működéseiktől), jó értelemben, s olyanokat tesznek, amit sose tettek meg magukért eddig (ez nagyon jó) megújulásban, nem könnyű, mert nagy para, hogy mi fogad minket, ha átérünk a túlpartra a témában, ami nekünk most fontos.

Ez az Újhold abban segít, ennek ellenére tartsunk tovább. Hogy küzdjünk magunkért. S, azért, akik, egyértelműen érezzük, hogy vagyunk. Egy erősen gyógyító Új kezdet energiáját hordozó pont ez a mai és a 4 hetes ciklus ezzel, ami jön. Arról nem is beszélve épp ebben a 4 hétben lesz a Neptun/Jupiter együttállás, a varázslat erejével… Nem mindennapi hónapba csapunk most.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s