Éves előrejelzés

Asztrológiai tanácsadás online vagy személyesen
Éves előrejelzés (szolár horoszkóp)
Mi ez?

A szolár horoszkóp az adott személy születésnapjától a következő születésnapjáig terjedő egy éves időszakot öleli fel. Önálló horoszkópot készítünk a program segítségével, mely kizárólag az adott évet mutatja. Ez az adott év saját születési képlete, amelynek még saját aszcendense is van, amelynek jegye fontos, plusz, a Nap házhelyzete, mint legfontosabb mozgatóerő, is kiolvasható.

A szolár képlet persze csak úgy kezelendő, hogy ismerjük a pontos születési képletet, és azt is figyelembe vesszük, ahogy haladunk. Ugyanis a születési és a szolár képletet egymásra is helyezzük egy ponton, és úgy is áttekintjük.

A szolár képlet segítségével rá tudunk nézni egy adott év hangulatára, hol lesz vagy lehet több támogatás, mely életterület lesz a fókuszban, hol érdemes fejlődni kitartóan, mert az erősen megemelheti az energiaszintünket, ha oda teszünk. A prioritások megfogalmazásában is segít a szolár elemzés, ha esetleg bizonytalan vagy, mi legyen, s annak megfogalmazásában is, mi legyen az első lépés, ha lépnél.

Bejelentkezés:
https://barnabeata.com/elerhetoseg/
Messenger: Beata Barna
E-mail: barnabeata242@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s