Nap-Szaturnusz trigon

Mi van az égen?
Nap-Szaturnusz trigon

A Merkúr már előre, nem ‘hátra’, a Nap Ikrek jegyében, s szép fényszöggel kapcsolódik a Szaturnuszhoz, amely már hátrál, ezért erős revíziót tarthatunk, mi működik jól az életünkben, s mi nem, mi ad stabilitást, s mi nagyon nem.

A Szaturnusz támogat abban, hogy érezzük, ha lehet, stabilabbnak a talajt a lábunk alatt. Ad tartást, kitartást, ambíciót. A felelősség érzetét valamiért, aminek nekünk fontos. Az elköteleződéseink terén nagyobb elszántságot, s tudatosságot… Mindkét bolygó levegő jegyben, elsősorban a gondolkozásunkat szabhatjuk át, vagy a kommunikációnkat, ezzel hívva elő a változást.

Tartós és stabil struktúrák, hosszú távon is működő ambíciók. A napokban merengjünk kicsit azon, hogy mit ambicionálnánk a közeljövőben, új célok, vagy a régiek újragondolása, tartsuk ezt fókuszban.

Amikor a Nap és a Szaturnusz kapcsolódik, jellemzően, megélhetünk olyat, hogy lelünk egy olyan új működést, struktúrát (Szat. most Vízöntőben, visz az Új felé), amely meglepően megdobhatja az önbizalmunkat, a biztonságérzetünket. A Szaturnusz a karma bolygója.
Amire fókuszálsz, azt kapod.

Nap-Szaturnusz trigon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s