mai +Az életnek van egy ritmusa. Vannak időszakok, amelyek megemelnek minket, s vannak, amelyek földhöz csapnak. Ezek váltakoznak. Utóbbit hívjuk úgy, hogy válság. Az, hogy egy válságra hogyan reagálunk, nagyban függ attól, mennyire vagyunk erősek. Az erő, manapság nem abban áll, hogy erőt fitogtatunk, vagy kemények vagyunk, mint az acél, az erő abban, ha kifinomult technikánk van arra, hogy kitapogassuk, mi nekünk a jó, úgy lépjünk, mindig egyet előre, ezt jellemzően, akkor tudjuk legjobban belőni, a köv. lépést, ha kapcsolódunk az érzéseinkkel. Mint, ahogy egy kötéltáncos, tapogatja ki a lábával a következő pontot a kötélen, s a balanszt, úgy kell erős fókusszal beleállni nekünk is a döntéseinkbe, magunk felé érzékenyen.

Sokszor nem látunk persze tisztán, hogyan is léphetnénk akkor olyat, ami nekünk jó? Veletek is előfordult, hogy nagyon akartatok valamit, és nem kaptátok meg?

Nos, megtörténhet, hogy sokszor olyat akarunk, amit nem is akarunk. Értve ezen azt, hogy a lélek és az egónk megeshet, hogy nincs összhangban. Az egó akarata kisöpri azt, amit a lélek vágyik.

Ezért ne veszítsd el, a kontaktot a lelkeddel, ami igazából mindig veled.

Nemegyszer, amikor visszanézek egy emelkedett pillanatban/megújulva olyanra, amit előzőleg nem kaptam meg, az a konklúzióm, hogy anélkül a láncszem nélkül nem lennék ott, ahol vagyok.

Szükségszerű volt az is. S minden is az.

………………………………………………………………………………………………………

HA SZÍVESEN DOLGOZNÁL VELEM EGY OLYAN FOLYAMATBAN, AHOL NAP MINT NAP APRÓ LÉPÉSEKKEL, DE ANNÁL NAGYOBB FÓKUSSZAL TENNÉL TEVÉKENYEN A VÁLTOZÁSÉRT…

Ha nem vagy tisztában az erősségeiddel és feltérképeznéd velem, hogy innentől azokat felkarolva változtass. Ha nem leled a kapcsolódást magad felé, mert sok volt az elmúlt időszakban a gubanc az életedben. Ha nem leled az erőd, pedig egy ponton még meg volt.

A konzultációk online heti/kéthetente 1x (első körben, 6 alkalom – amiből bármikor kiszállhatsz, ha arra jutsz, nem tudsz vagy nem akarsz változni mégsem, vagy más technika jobban fekszik neked), majd 7. alkalom egy ingyenes ülés, ahol visszanézünk meddig jutottunk, s kávézunk egyet online.

S, ha továbbra is dolgoznál velem azon a ponton is, tartunk tovább…

Csak abban az esetben érdemes jelentkezni, ha minden nap kész vagy tenni a növekedésért, a változásért.

😉Kicsit…, abból lesz a nagy.

HASZNÁLOM A SZÜLETÉSI KÉPLETED A FOLYAMAT SORÁN, S SZÁMOS FELADATOT KAPSZ MAJD, HOGY A LELKED MINDIG EGGYEL RUGALMASABB LEHESSEN…, S EZZEL NYITOTT(ABB) A VÁLTÁSRA, VÁLTOZÁSRA.

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a folyamat, kereshetsz itt:

https://barnabeata.com/elerhetoseg/
E-mail: barnabeata242@gmail.com
Vagy facebookon jelölj be és keress messengeren… (Beáta Barna)

#pozitívasztrológia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s