Asztrológiai tanácsadás

Asztrológiai tanácsadás

Időpont-egyeztetés: barnabea224@gmail.com vagy telefonon: 06-30-812-3078

Asztrológiai tanácsadást vállalok. A konzultáció személyesen (helyszín: Budapest vagy Gárdony) vagy skype-on keresztül történik. Az elemzéshez előzetesen e-mailben kérném a születési adatokat (hely, év, hónap, nap, óra, perc). Amennyiben pontos adat nem áll rendelkezésre, lehetőség van a képlet pontosítására is. Kérésre hangfelvétel készül a beszélgetésről.

Vállalok konkrét problémára fókuszálva a születési képlet és az aktuális bolygóállások segítségével történő terápiát, amelyben megnézzük a probléma lehetséges gyökerét. És elkezdjük oldani, gyógyítani azt rendszeres konzultációval.

Tarot kártyát is használok olykor a kifejtés során. A Tarot kártya szimbólumai segítik a tisztánlátást.

90 perces általános képletelemzés:
Ez életbeli legfőbb karmikus feladatok áttekintése; a születési képletben foglalt 12 életterület lehetőségei, kihívásai; ez életben kihívást, nehézséget, negatív gondolati vagy érzelmi mintákat, blokkokat okozó fényszögek kiemelése, a születési képletből kiolvasható tehetségek, adottságok vizsgálata; a Nap és Hold mint fontos személyjelölők hogyan érzik magukat az egyén képletében; Aszcendens, mint a külvilág felé felvett maszk; milyen a kapcsolatunk a külvilággal, vagyis milyen a tükör; párkapcsolati téren milyen segítő vagy gátló tényezők merülhetnek fel az egyén életútján; aktuális bolygóállások hatása az egyénre; a beszélgetés során természetesen egyedi problémák vagy kérdések megvitatására is sor kerül.

60 perces konkrét problémára fókuszáló elemzés

Konkrét kérdésekre fókuszált elemzés és beszélgetés.

60 perces párkapcsolati elemzés
Két képlet összevetése, s ezzel a két fél kapcsolatának vizsgálata, hogyan működik a
kapcsolódás érzelmi, gondolati, fizikai, energetikai síkon, és ha nem, vagy akadozva,
miért nem.

60 perces szolár elemzés
Egyéves előrejelzés, a főbb tendenciák, amelyek egyik születésnaptól a másikig
meghatározhatják az egyén döntéseit, érzéseit, félelmeit, hangulatát, vitalitását. A
beszélgetés során felmerülő kérdések megvitatása, az aktuális bolygóállások
vizsgálatának segítségével.

60 perces elemzés gyermek születési képletéről
A gyermek születési képletében rejlő tehetségek, potenciál kifejtése. Fontos, hogy a gyermeket navigáljuk , de személyiségének főbb vonalait ne sértsük. A születési
képletből választ kapunk arra, mire figyeljünk, hogy a gyermek személyiségének
kibontakozását minden esetben segítsük, s ne gátoljuk mint szülők.

 

Amikor elkezdtem asztrológiai tanulmányaimat, mit sem tudtam arról, hogy a születési ábra, vagyis a bolygók születés időpontjában való elhelyezkedése, hogyan segíthetik az utamat. Eredendően csak a napjegyemet ismertem és sokszor elmélkedtem azon, miért van az, hogy azzal teljesen ellentétes minőségek is jellemeznek engem, mint amit a születési időpontom által jelölt jegy sugallna. Aztán, az első találkozásom leendő tanárommal meggyőzött arról, hogy az asztrológiai képlet jóval több információt tartalmaz, mint azt gondoltam, és szépen rámutat arra, hogy a személyiség mennyire árnyalt. Arra, hogy egy nagy adag adottsággal jövünk világra, s jó pár adottságunkat nem éljük, mert a környezetből eredő hatásoknak köszönhetően, lenyomtuk azokat a tudattalanba. Liz Greene  a Kapcsolódás c. könyvében így fogalmaz: “a születési horoszkóp a lenyomata vagy magja mindannak, amit az ember személyisége tartalmaz a teljes tudatosság és a személyiség teljes érettségének állapotában… Az asztrológia célja tehát, hogy kifejezésre juttassuk az életünkben mindazokat az energiákat, amelyeket a születési képlet szimbolizál.” Egy “útiterv”, ahogy a modern pszichológiai asztrológia fenti képviselője megfogalmazza. Az útiterv egyes pontjainak kivitelezésében pedig egy asztrológus kellő támaszt tud adni és iránymutatást. Greene mandalához hasonlítja a születési képletet, amely az önvalónk megértéséhez és megéléséhez ad mankót.

„Csak lassanként ébredtem tudatára, hogy tulajdonképpen mi is a mandala: formálódás, átalakulás, az örök értelem örök hordozója. Ez pedig a mély-én, a személyiség teljessége, amely, ha minden jól megy harmonikus ”
(Jung)

Amikor az asztrológiai segítő munkának ez a vetülete felfedte magát előttem, akkor elhatároztam, hogy mélyebbre ásom magam ebben az egykor szakrális művészetben. Mert, ahogy Novalis (német romantikus költő) egykor megfogalmazta “a sors és a lélek ugyanannak a dolognak a két különböző elnevezése”. Ha lelkünk hangjaival tisztában vagyunk, akkor tudjuk a sorsunk útját járni.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s