A hónap utolsó hetében a Vénusz is szembekerül az Uránusszal, meglepetés, meglepetés, a Neptun kilép hátráló mozgásából, és egy Ikrek Teliholddal zárul…

Skorpió vs Bika, a Vénusz kerül épp szembe most az Uránusszal

Az van, hogy most minden bolygó, amely Skorpióban jár, egy ponton épp szembe kerül az Uránusszal, e héten, a Vénusz is. Legyünk rugalmasak, mert, mint fentebb írtam az Uránusz hirtelenségekkel tanít. A hónap egyik erőssége, hogy olyan meglepetésszerű helyzetekbe kerülhetünk, ami segít, hogy lássuk, belássuk mely irány jó az életünkben, és melyik felejtős.

A Neptun irányt vált

Mennyi-mennyi bolygó hátrált ez évben és milyen sokat, mennyi belső munka jellemezte ezt az évet…, aminek nyomán most, ha visszanézünk, talán úgy véljük, azért változtunk. A Neptun az illúziók, lelki megélések bolygójaként, ha hátrál, sokszor kivet minket az illúziókból, a titkok kiderülnek, hogy lássuk át és meg a dolgokat, a helyzeteket, úgy, ahogy valójában vannak. Amikor elindul a Neptun, ez a lecke enyhül, ez a fajta nyomás is enyhül.

Telihold Ikrek jegyében

A hónap, (november 30), Ikrek jegyében kiteljesedő Teliholddal zárul. Ez egy merkúri jegy, bizonyosan sok dolog zajlik majd az év ezen pontján, amit szeretnénk megérteni, sok feszültség származhat abból, hogy ki hogyan kommunikál és mit, bizonyosan sok párbeszéd zajlik majd, kicsit elszállhat kommunikáció terén minden. Igyekezzünk a Nyilas Nap energiáit elővenni, és bízni, hogy ami zajlik, akár egyéni életünkben, akár odakint, az nem véletlen, valamit tanulunk most, s semmi nem hiábavaló.

%d bloggers like this: