Nap – Neptun -Vénusz Halakban

Márciusban a Halak jegy nyitottsága, finomsága által jobban megérezhetjük, hogyan tudnánk lebontani azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek gátak abban, egységben legyünk önmagunkkal, és szinkronban legyünk az érzéseinkkel.

A Nap a Neptunnal 03.10-én áll együtt, közel egymáshoz a három bolygó, s a hónap első felét ez megszínezi. Finomítja az energiákat. Érzékennyé tehet. Jó értelemben is. Esetleg pihenni vágyunk többet, mint máskor. Vegyük észre, hogy ez is mélyülés magunkban, hisz magunkért tesszük. Ezen a héten kicsit lazítsunk, kicsit legyünk engedékenyebbek magunkkal, magunk felé.

Illetve, merengjünk kicsit azon, hogy hogyan lehetnénk még elfogadóbbak, kedvesebbek, megbocsátóbbak magunkhoz. A Halak jegy a fizikai síktól el, a spirituális sík felé visz. Ismerjük fel, hogy az élet több, mint, amit itt lent tapasztalunk. S mennyi mindent nyithatnánk fel még magunkban, magunkért. A Halak jegy a 12, utolsó jegy is, ezzel a lezárás, befejezés jegye is. Bármi, ami ‘fogva tart’ minket olyan helyzetben, ami negatív érzéseket kelt bennünk, töredezettséget vagy törést, áldozatiságot vagy negatív értelemben vett önfeladást okoz az életünkben, kezeljünk. Nézzünk rá, tudjuk-e engedni.

Márciusban a Halak jegy nyitottsága, finomsága hozzásegít tehát, hogy egységben legyünk önmagunkkal, és szinkronban legyünk az érzéseinkkel.