A Jupiter direkt mozgásba vált (09.13.)

Könnyen megtörténhet, hogy, ha éberek voltunk az elmúlt hónapokban, már fizikai síkon is tapinthatóvá válik a változás most ősszel.

Amikor egy bolygó direkt mozgásba vált, érdemes résen lenni, itt a Jupiter esetében pl feltenni magunknak a kérdést:

Hol éltünk meg a legnagyobb változást az elmúlt hónapokban, ha a meggyőződéseinket nézzük? Merthogy, majd most azoknak nyomán érdemes továbbindulni.

A Szaturnusz és Plutó is direkt mozgásba vált hamarosan, ezzel könnyen megtörténhet, hogy már fizikai síkon is tapinthatóvá válik a változás most ősszel, és a Jupiter jóindulatával, azt érezhetjük, növekedtünk ez évben valamely életterületünkön (azon főképp, ahol a Jupiter most éppen jár a képletünkben). A Bak napjeggyel és aszcendenssel rendelkezők méginkább érezhetik ezt a folyamatot.

Telihold Szűz jegyben

Még mindig a rendrakás zajlik, sok földies energia segít nekünk abban, hogy akár a mindennapjainkba is beolvasszunk olyan változásokat, amelyek, mind testi, mind lelki egészségünk érdekében történnek.

Nap-Szaturnusz trigon

A trigon mindig erőt adó fényszög a Nap fényessége és tüze a szaturnuszi fegyelemmel társulva, adhat extra támasztékot, erőt ahhoz, amit célul tűzünk ki.

Merkúr-Jupiter kvadrát

Elindul a Merkúr főszerepe az égen, megint. A kommunikáció, gondolkozásunk, közlekedés terén jöhetnek kihívások. Hitrendszerek csaphatnak össze.

%d bloggers like this: