Újabb mérföldkőnél vagyunk

Az elmúlt hónapokra jellemző átlényegülés most még gyorsabb fokozatra kapcsolhat, ha figyelmesek vagyunk…

Az elmozdulás és az új elhatározások

Ma áll be a Mars Szaturnuszra vetülő teremtő fényszöge. Én úgy értékelem, abban vagyunk, hogy most még rásegítenek. Hogy mire?

Március végén, április elején-közepén volt egy nagy lehetőség. Egy átjáró, hogy egyéni szinten, változzunk. Ha ott legalább csak egy kicsit elmozdultunk, elindult a lavina, a lavina sebessége csakis attól függ-függött, hogy mennyire merészen és mennyit korrigáltunk korábbi meggyőződéseinken. Azokon, amelyek mást nem, csak már szenvedést okoztak nekünk, s amelyek szembementek a szeretet alapvető szabályaival.

Érdemes év végéig elhatározni dolgokat, hogy mi felé szeretnénk tartani, és tartani a felé rendületlenül.

A nyomás

Ha változtattunk, a folyamatos ‘nyomás’, amely jelen van tavasz óta, bizonyosan kimozdított minket a status quo-ból, és belevetett minket újabb helyzetekbe. Az újabb helyzetek persze hoztak újabb élményeket, újabb leckéket, akár nehézségeket. Olykor azt hihettük, ez kibírhatatlan, akár a talajt is elveszthettük a lábunk alól. A krízis, mint tudjuk azért jön, hogy a padlóról nézve, más szemszögből is ránézzünk dolgainkra. S az abból merített erőt, ne a félelmeink táplálására fordítsuk, hanem arra, hogy végre lépjünk. Előre. Talán érzitek, mintha valaki lökdösne minket, hogy ne állj meg, ne lépj vissza, ne ijedj meg, ne nézz hátra. Összegezve, eddig ez az év, igazi kihívás. Mindez egyértelműen értünk.

A rásegítés

Azt gondolom, most jön az a része az évnek, amikor megértjük, mi miért esik vagy esett meg velünk, de nem csak ennyi. Tolnak minket tovább. Kik? Mi magunk változunk, ez tükörben odakint is megtörténik. A belső változás behív embereket, újakat, vagy ugyanazokat, de más leckékkel. Akiknek most a szemébe kell néznünk, és ki kell olvasni a szemükből mit üzennek. Jönnek új helyzetek, amelyekben helyt kell állnunk. Ez mind ‘immunerősítés’. Ez ad majd további erőt, a további átlényegüléshez. Aki januárban járt a 2020-as előadásomon, tudja, azt főképp arra a fonalra fűztem rá, hogy alkímia, átlényegülés, ez jön. Mint, ahogy az alkimisták zsonglőrködtek a 4 elemmel, s hitték, hogy van egy Materia Prima, úgy értjük majd meg mi is, hogy minden Egy (tőről fakad). Hogy van egy Forrás, amihez mindenkinek van ‘hozzáférése’. Csak ezt időközben elfelejtettük. Mindegy, hogy hívjuk: szeretet?

Értem már…

Valamelyik nap úgy keltem: Már értem…, hogy mindazon reakciók, válaszok, amelyeket kaptam, feszültségek, amelyeket megéltem az elmúlt hónapokban, hetekben, s nagyban megviseltek, mind-mind azért estek meg velem, hogy végre higgyem el. Hogy mit? Hogy minden Értem van.

Másként nézünk rá…

Igy másként nézek azokra is, akik azt hittem, első körben, hogy bántottak-bántanak, holott csak segítettek és segítenek a megoldatlanságaimban.

Lassan elcsendesülünk…

Igy lassan elcsendesülünk, tesszük a dolgunkat, higgadtan kezeljük, ha odakint valaki szembeáll velünk, és a Kos Mars rettentő erejét (amit tetéz a nagybolygókkal való kapcsolódása is ezekben a hetekben) nem arra fogjuk innentől használni, hogy visszacsapjunk, harcoljunk, odakint, hanem, hogy erősödjünk odabent, s átéljük végre teljes szívünkből annak az üzenetét, hogy a Forráshoz mindenki odaférhet, mi is, hogy ez mind (ami most zajlik) segítség, hogy erősödjünk, hogy mondjunk búcsút meghaladott helyzeteknek, kapcsolódásoknak, beállítódásoknak…

….akivel/amivel dolgunk van, az úgyis benne az életünkben, akivel/amivel nincs dolgunk, az nincs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s