A hónap legszebb kapcsolódása az égen

A Vénusz és a Neptun kapcsolódik ma az égen. A Vénusz/Neptun trigon a finomság, a nyugalom, az oldás, oldódás, az álmok, álmodozások, a szerelem fényszöge. Plusz, a Bakban járó Hold és a Szűzben járó Nap is teremtő fényszöget vet egymásra ma, ami ad kis földelést és realitást a fenti végtelennek. És nyújt erőt a további lépéseinkhez, hisz most volt Újhold pár napja, talán valami Újba léptünk.

Ezen a napon, még, ha csak egy is volt ez a nap a sok hétköznap között, érdemes megélni a bennünk rejlő végtelent valamilyen formában. Ha csak pár percre is. Ha szerelmünk velünk, vele. Ha nincs éppen életünkben a ‘szó szoros értelme szerinti’ szerelem, leljük meg a szerelmet másban. Egy finom vacsorában, egy szép naplementében, a gyerekeink kacajában, egy jó filmben, vagy izgalmas könyvben, egy jóbaráttal/barátokkal eltöltött estében. A Neptun a zene is. A meditáció. Abba is takarózhatunk.

A Vénusz, a szépség és a művészet jelölője, épp az érzelmes Rák jegyében jár. A Neptun, a feltétel nélküli szeretet jelölője, a határtalan Halakban.

Zárjuk el egy fiókba ma egy időre, ami feladat és korlát, és vegyünk ki egy másik fiókból, olyat, ami az életünkben a szépség és határtalanság,

… az áramlás érzetét adja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s