Nyilas Újhold

Újhold Nyilasban, elindul egy hét, amely igazán meghatározó pontja lesz az évnek, teli égi eseménnyel. Az egyik ilyen az Újhold, amely teljes Napfogyatkozással is jár, ezt viszont csak Chilében és Argentínában látják majd, de, ha innen, Magyarországról nem is követhetjük, az energiái egyértelműen velünk lesznek. Amikor a Hold áthalad a Nap és Föld között, és elfedi a Nap képét, akkor áll be ez a jelenség.

A Napfogyatkozás egy nagyon potens, erős Újhold. Az Újhold mindig új kezdet.

Egy hathónapos ciklus is zárul ezzel az Újholddal. Amit a június elején beállt Holdfogyatkozás (Nyilas Telihold) nyitott.

Nézz rá, hogy miben voltál, 2020. június 5-e környékén, mi volt ott, mi történt veled azóta? Kihasználtad ennek az évnek a transzformatív energiáit? Ha igen, már kicsit másban vagy…

Nap és Holdfogyatkozás több is van egy évben, ami ezt a holnapit különlegessé teszi, hogy nemcsak a Hold és Nap lesz az égen ‘összeölelkezve’, hanem hozzájuk csapódik a Merkúr és egy karmikus jelölő is (Leszálló holdcsomópont Nyilasban). Ezzel tágítva ennek az Újholdnak az üzeneteit. A tágítás a Nyilas jegy sajátja amúgy is. És az igazságunk is. Ez az energia most velünk, ennek felkarolása most támogatott, mármint, hogy …

… végre álljunk bele abba, amit képviselni akarunk az életben. Karoljuk fel, ami tényleg a miénk, ami a lényegünk…

Fontos, ahova tesszük a fókuszt most, ott vonzzuk be a növekedést. (Más segítő fényszögek is fent most, hogy mindezt hittel, erős akarattal tegyük: Merkúr/Mars trigon; Vénusz/Jupiter szextil)

Pár nap múlva a Szaturnusz jegyet vált, s, amikor egy ennyire erős karmikus jelölő Bak/Vízöntő jegy határán ezt megteszi (energiája már velünk), akkor jobban megnyilvánul, hogy mibe tettünk az elmúlt hónapok erős sodrásában. Érezni fogjuk nagy eséllyel, hogy valamely életterületünkön esetleg szintet léptünk. S, hogy ez jó. Többek lettünk.

Minap egyik barátom kitett egy posztot ezzel…

“Ha tavaly valaki azt mondja, idén novemberben arra fogok készülni, hogy képes legyek az első 42 195 métert jelentő maratonom lefutására és ezért novemberben majd 170 km-t futok – megkezdve a felkészülést-, valószínű a mosolyom kacagásba csapott volna át. 😄 És milyen jó, hogy mindez történik/megtörténhet … nyugodtan mondhatom, jelentős változásokat hozott és adott lélekben/önismeretben és testben, amiért hálás vagyok.”

Ez a poszt valahogy leképezi, hogy mi volt velünk ez évben. És hálás vagyok, hogy olvashattam, és azért is, hogy ezt a barátot követhettem ebben a folyamatban. Ahogy ez megesett. A fordulat. Benne.

Merthogy, ez évben Mindenkinek volt egy életterülete, ahol kiléphetett a komfortzónájából, s elkezdhetett rákészülni a saját ‘maratonjára’.

Te megtetted? Ha még nem, tedd meg most… Ez a Nyilas Újhold fő üzenete…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s