Útban egy Halak Telihold felé

Őszi gereblyézés közben jönnek a gondolatok, így gyorsan eldobtam a gereblyét és bejöttem a kertből, hogy a gőzöldő KV-m mellett leírjam, hogy, amikor egy Halak Telihold felé tartunk, akkor bizonyosan megérzékenyülünk, érzékenyülünk, elérzékenyülünk, a szenzoraink eggyel kifinomultabbak lesznek, s jöhetnek olyan megérzések, és megélések, aminek nyomán leesik, hogy mibe gabalyodtunk esetleg már megint bele, olyanba, ami felesleges fájdalommal jár.

Valljuk be, az egónk az elmúlt 1-2 hétben nem sok táplálékot kapott…

esetleg tapasztalhattátok, hogy másként alakulnak, dolgok, mint, ahogy az jólesne, még ha árnyalatnyival is, az is erős indulatokat kelthetett bennünk (Mérlegben a Mars most, nem tudunk nekimenni fejjel a falnak, bár mennénk), ez akkor folyamatában nem jött le nekem sem. De most tisztul, hogy nem, most nem az lesz, amit akarunk, most az lesz, ami jó lesz nekünk.

És épp azért, mert az elmúlt hónapok sodrásában, igenis figyeltünk magunkra, és lehet, hogy bekapcsolt újra a régi lemez, a régi félelmek, a régi vágyak felé mennénk, sodródnánk, de nem hagyják, kik? Az elemek, azok az emberek, akik minket szeretnek, az univerzum nem hagyja most, s mi magunk sem hagyjuk most, hogy elismételjük újra azt, ami egykor esetleg megrekesztett, vagy fájdalmakat okozott, más szemmel nézünk a dolgainkra.

Nagyon erős napok ezek, a személyes bolygók, a Nap, a Hold, a Mars, a Vénusz, a Merkúr, folyamatosan kapcsolódásban, egyik nap így, másik nap úgy, a Nagyokkal (Jupiter, Plutó, Neptun, Szaturnusz), kifejezetten nehéz, mozgalmas, napok, amiben nehéz meglelni a stabilitást, ha mi magunk nem vagyunk stabilak a meggyőződéseinkben.

Hogy mit engedünk be/meg, ezen a ponton, és mit már nem….

Figyeljetek most nagyon, mi fordul át bennetek, vagy milyen jelek, üzenetek jönnek, s kik jönnek szembe, milyen üzenettel, ne feledjük a Szaturnusz és Jupiter Vízöntőben, folyamatosan azon, hogy menjünk fel egy magasabb platóra, fennsíkra, nézzünk végre onnan le, másként, mint eddig, és lássuk meg/be, hogy felül lehet emelkedni dolgokon, a káoszon, be lehet engedni egy új Rendet, el lehet engedni a Múltat, fel lehet karolni a Jövőt, a Jövőnket (ami csak rajtunk áll, hogy mi lesz), és fel lehet lélegezni, mert amint el merjük engedni az elavult kapaszkodókat, amik már csak korlátaink, akkor új tér nyílik, s ott egy fokkal megint levegősebb lesz.

Szép napokat nektek…

Ebben a pillanatban ezek fent, kiemelném a Merkúr/Jupiter trigont, ami jótékony energia, a gondolkozásunk áthuzalozására, vagy olyan beszélgetésekre, amelyekben benne a növekedés lehetősége.

*Nap/Plutó trigon*Nap/Neptun szembenállás*Nap/Mars együttállás*Hold/Merkúr trigon*Hold/Jupiter együttállás*Hold/Uránusz kvadrát*Merkúr/Jupiter trigon*Merkúr/Plutó kvadrát*Vénusz/Szaturnusz kvadrát*Vénusz/Uránusz szembenállás*Mars/Szaturnusz trigon*Neptun/Plutó szextil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s