Mi van az égen?


Vénusz-Szaturnusz kapocs Vízöntőben (egymás mellett állnak, ezzel az energiájuk erősen összeadódik)

Mi vonz, mit szeretnél bevonzani, mi ad neked egyensúlyt, milyen új elemeket, élményeket, embereket, társat húznál be a teredbe, olyat, ami/aki neked jó, ami harmonizál.

Minek/kinek köteleződnél el szívesen?

Akkor könnyebb ezt kibogozni, ha szuperjó a kapcsolatod magaddal, vagyis magadba nézel, s most engedélyt adsz magadnak arra, hogy meglásd mi szolgál téged, s mi, ami már nem.

A Vénusz az asztrológiai hagyományban a Kis Jótevő, azért van velünk😉, hogy a szépség, harmóniák, érzések, kötődések, társas kapcsolatok terén jól navigáljunk, s bevonzzuk a szépet, a jót.

A Vízöntő Szaturnusz azt kéri, vállalj felelősséget magadért, döntsd el, minek vagy kiknek, kinek akarsz elköteleződni, ezzel engedd el, azt, aminek már nem akarsz. Fókuszálj. Legyenek határaid. Épp azért, hogy a határtalanság ne teremtsen olyan helyzeteket, ami neked nem jó. S kivet az egyensúlyodból.

A Vénusz itt most nem saját természete szerint tanul/tanít, Vízöntőben, neki ez hideg, plusz a Szaturnusz mellette, hát, nem a feloldódás, hanem épp a koncentrált jelenlét energiája, hogy elszakadok a múlttól, és a jövő(m) felé tekintek, de mindeközben jelen vagyok testemben-lelkemben, hogy ne ismételjek, és visszanyúljak vagy essek a Régibe, hanem átadjam magam az új vonzalmaknak, új érzeteknek, az új kapcsolódásnak, magammal, másokkal, és a Másikkal, akiket/akit szeretek, vagy szeretnék bevonzani…..

Mivel erős Halak energia odafent most, nem sok infót kapunk arra vonatkozóan, hogy, ha most változunk, változtatunk, mi hogyan esik majd meg😇, de semmi baj, hisz a belső tartás, a Rend, ami bennünk, megtart minket, megtartjuk magunkat, még, ha bármi is történik. Azt azért kiemelem, hogy jelen Jupiter-Neptun együttállás közepette, ha nyitottak vagyunk az Újra, könnyen belefuthatunk az ismeretlenben, csodás fejleményekbe. Ehhez az kell, hogy meglássuk azt, ne menjünk el mellette .., ehhez kell a jelenlét és a nyitottság… S akkor, mint a mágnes, bevonzzuk azt könnyen, ami nekünk jó.

Figyeljünk az elköv. hetekben…🪐🌙

*Vénusz-Szaturnusz együttállás Vízöntőben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s