Merkúr-Plutó trigon


Amit kigondolsz most, vagy kimondasz, annak súlya van, vagy lehet…

Immár harmadszorra, vetnek egymásra trigont, támogató fényszöget, április vége óta (a Merkúr hátrálása miatt).

A Plutó abban nagyon jó, hogy mély nyomokat hagy, ha egy témára rákapcsolódik, mélyre visz, mélységesen átalakíthatja az embert annak tekintetében, hogy mit hisz magáénak (jelen esetben a gondolkozásunkat valamiről, vagy a kommunikációnkat valamivel kapcsolatban írhatja át, hogy mi szeretne már nagyon átfordulni másba bennünk).

S, ahogy tisztul, vagy szenvedéssel, vagy drámával, vagy a tudatosabbak mindenféle dráma nélkül, egyszer csak elhagyunk egy rossz szokást, egy beégett mintázatot, egy régóta hurcolt félelmet. Vagy többet. Új tér nyílik. Új érzéseink kelnek, s új gondolataink. Új módon akarjuk kifejezni magunkat.

Azt tudjuk, hisz van már önmagunkkal kapcsolatban tapasztalatunk, ha valamitől tartunk, de ennek ellenére tartunk tovább a felé, ami hív, egy ponton átfordul.

Használjátok ezeket a napokat arra, hogy nézzetek rá, április vége óta, ami amúgy is egy nagy Napfogyatkozásos teremtő időszak volt, fordulatokkal, izgalommal, mi ért benneteket, s mi érett meg bennetek, amiben továbbtartanátok, másként, mint eddig.

Bár baromi új, és baromi bizonytalan hova fut ki😉…

Júni 13-án a Merkúr átlép Ikrekbe, saját jegyébe, ott felpörög, a trigonja még felettünk lesz a Plutóval. Ne fogjuk vissza magunkat, ha nagyobb sebességre kapcsolnánk a változásban.😉

*Merkúr-Plutó trigon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s